Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol refermar el vot de l’1 d’octubre i començar a treballar per la república

El regidor vilafranquí Pere Sàbat ocupa el número 49 de la llista per Barcelona de la formació republicana encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira.

Sàbat ha votat aquest matí, al voltant de les 11, a una de les meses ubicades al Claustre de Sant Francesc després de força estona d’espera. Justament en aquell moment hi havia una gran afluència de ciutadans en aquest punt de votació.
El candidat republicà ha destacat l’alta participació a una eleccions que ERC considera “il·legals i il·legítimes” però en les quals s’hi havia de ser per “refermar el vot de l’1 d’octubre i començar a treballar per la república”.

ERC és una de les formacions que més apoderats ha mobilitzat per aquestes eleccions. A Vilafranca hi ha 130 persones que, segons ha explicat Sàbat, vetllaran per garantir “la netedat i la total transparència” dels comicis.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: