Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest hivern el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics proposa que acullis un animal a casa

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf activa una campanya per buscar durant els mesos de més fred, cases d’acollida per aquells animals més delicats.

Coincidint amb les festes de Nadal, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf ha activat una campanya per buscar durant els mesos de més fred, cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies.

El centre ha seleccionat un seguit d’animals que bé, per la seva edat o per les seves característiques necessiten poder gaudir de les comoditats i confort que només una llar pot oferir. Amb l’acollida s’aconsegueix que aquests gossos i gats recuperin la socialització que suposa estar en família i sobretot, que puguin gaudir d’un temps de restabliment i de millora de les seves condicions corporals, especialment d’aquelles que es veuen més afectades pel fred de l’hivern.

L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred.

Des del CAAD destaquen que hi ha moltes maneres de col·laborar amb el centre i l’acollida temporal és una d’elles.

En el cas de l’acollida temporal, el centre proporciona l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal. De moment ja s’han fet tres acollides que estan funcionant molt bé.

Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50 o al correu .

Amb l’objectiu de facilitar les adopcions durant les festes de Nadal, el centre ubicat als afores de Vilafranca amplia l’horari d’atenció al públic, que passa a ser de dilluns a divendres de 10 del matí a 3 de la tarda i dissabtes i diumenges de 10 del matí a 1 del migdia. Els festius restarà tancat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: