Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vermut electrònic ha obert els actes del 45è aniversari del MIV

Aquest diumenge al matí, el MIV obria els actes del seu quaranta-cinquè aniversari amb un vermut electrònic batejat com a MivTrònic.

L’esdeveniment tenia lloc a la plaça de la Verema amb la idea de descentralitzar l’activitat, tot i que l’inici tenia lloc a la plaça de l’Oli, per anar sumant gent pel carrer amb l’acompanyament de la Sidral Brass Band.

Un cop arribats a la plaça de la Verema, al barri de Les Clotes, va tenir lloc el vermut amb la música que punxaven diversos dj’s locals.

Des del MIV es marquen com a objectiu per la celebració del seus 45 anys una àmplia participació que transcendeixi la vinculació amb l’esplai. La bona resposta de les famílies que van participar al vermut del diumenge és un primer pas.

La celebració de l’aniversari continuarà el 2 desembre, amb les Jornades Compartim Coneixements, que s’organitzaran per segon any i que en aquesta ocasió s’obren a totes les entitats i persones de la vila. L’essència de la proposta és que durant aquell dia tothom qui ho desitgi pugui compartir el seu coneixement mitjançant tallers o xerrades.

També previst organitzar una exposició fotogràfica, un passi del documental ‘Transformant Educant’, sobre la història dels esplais, i un macro joc de rol que tindrà lloc pels carrers de la vila. L’acte final serà un sopar i un concert la nit de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: