Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tradicionals Jocs Esportius Escolars del Penedès van començar a rodar el passat dissabte

El Consell Esportiu també contempla l’anomenada “Targeta verda”, una iniciativa que premia les formacions més esportives de la temporada en una classificació paralel.la.

La zona esportiva de Vilafranca va ser un dels pols d’atracció de la jornada amb la disputa dels primers partits de les diferents lligues de futbol-7, futbol sala, voleibol, bàsquet i hoquei. Com ja s’ha fet en els últims tres anys, a més de la competició esportiva pròpiament dita, l’organització del Consell Esportiu també contempla l’anomenada “Targeta verda”, una iniciativa que premia les formacions més esportives de la temporada en una classificació paralel.la.
Un dels grans objectius del JESPE és, precisament, que els nens de la comarca tinguin contacte directe amb el major número d’esports possible per a facilitar que puguin triar amb més coneixement de causa en un futur.
Després de la celebració d’aquesta jornada inicial, en les properes setmanes continuarà l’activitat del calendari esportiu amb la disputa dels cross que queden pendents i que tindran un primer capítol aquest proper diumenge a Pacs del Penedès. Igualment s’aniran desenvolupant les lligues de les modalitats esportives del JESPE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: