Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Implica’t amb La Marató de TV3 de Torres ha tornat a comptar amb una àmplia participació

La quarta edició de la jornada Implica’t amb La Marató de TV3 tenia lloc aquest dissabte d’11 del matí a 6 de la tarda al centre de visites de Torres a Pacs.

La jornada començava amb les actuacions dels Falcons de Vilafranca i els Xicots de Vilafranca mentre molts dels assistents podien anar tastant vins dels cellers Torres i tapes preparades per restaurants de la zona. També hi havia programades nombroses activitats per a tota mena de públics, des de tallers de manualitats infantils, fins a tastos i maridatges amb formatges o sushi, o la possibilitat de fer un tomb entre vinyes amb un segway.

Una cinquantena de voluntaris, entre treballadors i ex treballadors, van fer possible la jornada, en la qual se sol recaptar una mitjana de 5.000 euros, que la Fundació Miguel Torres dobla.

A primera hora, les actuacions castelleres i falconeres van centrar l’atenció. Els Falcons de Vilafranca estan en plena recta final de la temporada abans de la celebració del seu aniversari, durant el pont de la Constitució. El president dels Falcons apunta que han hagut d’adaptar-se a les baixes durant aquesta temporada.

La jornada també va comptar amb diverses actuacions musicals i de ball. L’Associació Rítmica Penedès, Swing Vilafranca, la Polifònica i l’Orquestra de Cambra del Penedès i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet amb la seva formació de banda, van actuar durant la jornada solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: