Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada ha celebrat la Fira de la Castanyada amb més de 60 parades i diverses activitats

Un any més l’Associació de Comerciants del barri de La Girada ha organitzat la festa de la Castanyada a la seva rambla.

Enguany celebraven la cinquena edició amb més de 60 parades de productes d’artesania alimentaria i complements a més de les tradicionals castanyes i panallets de Tots Sants. També trobàvem actuacions musicals i activitats dedicades a la canalla. La novetat era un petit tren que anava des de la Rambla de la Girada fins a la Rambla de Sant Francesc. Fa cinc anys que es va decidir celebrar aquesta festa catalana i de tardor al barri, tot i que funciona molt bé els organitzadors s’estan plantejant canvis de cara a l’any vinent per atraure encara més gent com podria ser la incorporació del Halloween. En aquesta festa que va començar divendres i va durar fins diumenge amb desenes d’activitats també va ser present el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort. En nom de l’Ajuntament, Monfort feia un bon balanç d’una fira que aporta més dinamisme al barri i a la vila. La voluntat de l’Ajuntament és diversificar les diferents activitats que es fan a Vilafranca, perquè no tot es faci al centre sinó que, com en el cas de la Castanyada, tinguin lloc esdeveniments culturals d’importància a d’altres zones de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: