Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Federalistes d’Esquerres presenta la seva aposta per una solució federal per Espanya i Europa

Aquest dimarts el col·lectiu Federalistes d’Esquerres ha celebrat un acte a l’Escorxador de Vilafranca sota el títol d’”Una evolució federal per a Espanya i per a Europa”.

La conferencia anava a càrrec dels vicepresidents de Federalistes d’Esquerres, la metgessa Carme Valls, i  l’economista Francesc Trillas i estava presentat pel psicòleg i membre de Federalistes d’Esquerres, Carles Garcia.

Garcia assenyala que el federalisme és una solució política que existeix des de fa molts anys i que pot ser la millor sortida per l’encaix de Catalunya a Espanya.

Garcia recorda també que desprès de que es va produir al Parlament els passats 6 i 7 de setembre s’han produït ferides emocionals a la societat catalana que caldrà solucionar.

Per la seva banda la vicepresidenta de Federalistes d’Esquerres, Carme Valls, analitzava el Federalisme com una sortida d’organització territorial, adoptada pels països més desenvolupats del planeta, tant des del punt de vista d’España com d’Europa.

En aquest moments tant convulsos que s’estan vivint, Federalistes d’Esquerres van presentar les seves propostes a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca, per buscar i trobar solucions a través del diàleg, l’entesa i la solidaritat entre els diferents pobles, entre els diferents països.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: