Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca insta al PDeCAT a trencar el pacte de govern amb el PSC arran del 155

La CUP entén que en la situació política i repressiva que està vivint el país actualment, no es pot acceptar que un partit com el PSC còmplice de l’aplicació de l’article 155, es mantingui al govern.

És per això que demanen el trencament del pacte de govern i recorden que l’actual tinent d’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, és membre de la Comissió Executiva Nacional del PSC.

 

Des de la CUP també recorden que el 2015 tots els partits sobiranistes van signar el Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 que proposava l’Assemblea Nacional Catalana, on s’instava a promoure un govern municipal de majoria independentista i no s’està acomplint.

Han anunciat també que en el ple municipal del proper 21 de novembre presenten una moció per al reconeixement de la proclamació de la República Catalana aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 27 d’octubre.

 

La CUP de Vilafranca vol deixar clar que estén la seva mà al govern de PDeCAT per seguir treballant pel desplegament de la República catalana i es compromet a treballar per tal d’explorar escenaris d’estabilitat municipal en el cas que el PDeCAT trenqui el seu pacte amb el PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: