Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CEVIPE ha presentat “Sol de Nit”, una nova beguda aromatitzada, i el Muscat de Nadal

Aquest dijous les instal.lacions de CEVIPE a Sant Sadurní, han acollit la presentació d’una nova beguda aromatitzada, que suposa una innovació en el mercat dels productes elaborats raïm.

També s’ha presentat l’arribada a Catalunya del Muscat de Nadal.

A l’acte hi ha assistit una delegació de cooperativistes francesos i ha estat presidit pel President Executiu de CEVIPE, Xavier Farré i el President Executiu de Vignobles de Cap-Leucate i de Vinadeis, Joel Castany.

Amb el nom “Sol de Nit” Cevipe presenta una innovadora beguda  aromatitzada a base de vi amb fruita. Un producte nou, elaborat a base de vi blanc o rosat amb la combinació d’aromes naturals de fruita.

Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d’aromatitzats, Blanc-Préssec i Rosat-Aranja.

“Sol de Nit” és el fruit dels convenis inter-cooperatius acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador. Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l’objectiu d’innovar en la recerca de nous productes vinícoles i nous mercats de cara al futur.

En el decurs del mateix acte s’ha presentat també el vi dolç natural de la collita 2017 “MUSCAT DE NADAL” amb denominació d’origen Muscat de Rivesaltes.

El President Executiu de Vignobles de Cap-Leucate i de Vinadeis, Joel Castany en destaca les característiques.

L’acte va servir també per mostrar el treball de cooperació conjunta entre les dues cooperatives. Cevipe és la cooperativa vinícola més gran de Catalunya i Vinadeis és la més gran de França, amb una producció de 300 milions d’ampolles. Hi va haver moment per l’intercanvi de regals. Els francesos van sorprendre amb una bandera d’Occitània i els del Penedès amb l’estelada. En aquest punt Joel Castany va dir, sense voler posar-se en política, que els havien impactat molt les imatges de la repressió policial de l’1 d’octubre i que des del seu punt de vista no és comprensible posar polítics a la presó per defensar les seves idees. L’acte es va cloure amb un tast dels nous productes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: