Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cevipe es constitueix en grup cooperatiu

Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès, fa un pas més constituint-se en grup cooperatiu.

Amb CEVIPE Grup Cooperatiu neix un nou actor de primer ordre en el sector vinícola capaç d’arribar a nous mercats amb la força de 13 cooperatives de base que garanteixen la traçabilitat dels productes des de l’origen i el control de tota la cadena alimentària.

Aquesta transformació ha estat molt ben acollida pels clients de CEVIPE, que valoren la seva transformació i enforteixen les relacions comercials actuals i de futur. Tot i aquesta evolució, CEVIPE destaca que manté intacta la seva manera d’entendre el món cooperatiu i la seva llarga història i experiència de cooperatives centenàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: