Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sandra Isaza parla de la violència contra les dones a Colòmbia

L’educadora popular colombiana Sandra Isaza ha parlat de la violència contra les dones a Medellín en una xerrada al Casal Popular.

L’educadora popular i integrant de la Red Feminista Antimilitarista de Medellín Sandra Isaza va ser diumenge a Vilafranca per parlar sobre la seva tasca en un acte anomenat “vermut feminista i antoicolonialista”. Isaza va compartir amb els assistents a la xerrada les metodologies d’educació popular que des de la seva organització utilitzen en contra de les violències sexuals contra les nenes i dones de la seva ciutat.

La Red Feminista Antimilitarista és una organització que, mitjançant l’educació i la comunicació popular, vol contribuir a la construcció d’un pensament crític i a la generació de pràctiques polítiques col·lectives per eradicar el model hegemònic i colonial de sexe, classe i raça.
La xerrada d’Isaza va anar seguida d’un vermut amb música per tal que els assistents poguessin compartir una estona més les seves opinions en un ambient distès.

El “vermut feminista i anticolonialista” obria la temporada d’activitats al Casal Popular de Vilafranca enmig d’un moment polític i social convuls. Tot i així, els cursos i tallers es comencen a celebrar aquests dies.

El Casal Popular de Vilafranca va començar a funcionar l’any 2011 i una de les seves funcions des del principi és la transmissió de valors de justícia social, alliberament nacional, igualtat de gènere i defensa de la terra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: