Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música de Jazzul va amenitzar una vetllada reivindicativa a la Biblioteca Torras i Bages

El grup del Vendrell Jazzul havia d’actuar el dissabte per obrir la temporada a La Cisterna però, donada la situació política i social, es va decidir traslladar el concert a la Torras i Bages.

El grup del Vendrell Jazzul havia d’actuar el dissabte per obrir la temporada a La Cisterna però, donada la situació política i social, es va decidir traslladar el concert a la Biblioteca Torras i Bages. La biblioteca vilafranquina era un dels espais habilitats per a fer les votacions del referèndum de l’1 d’octubre i un bon grup de persones s’hi van aplegar amb la idea de garantir que s’hi pogués desenvolupar la jornada.

Jazzul és una proposta caracteritzada per la sensibilitat i la construcció de paisatges poètics i sonoritats que viatgen entre el jazz, el soul, el swing o el pop. Jazzul presentava temes del seu primer treball discogràfic, ‘Natural’, junt amb versions emblemàtiques dels seus artistes referents: Sade, Michael Jackson, Aretha Franklin, Amy Whinehouse o Sting.

La responsable de La Cisterna, Jordina Biosca, explicava també el motiu de la decisió de traslladar el concert d’espai i contribuir així a fer la vetllada més completa.

El concert va permetre als assistents endinsar-se en l’univers sonor de Jazzul…

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: