Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació d’ADF Penedès Garraf contempla la incorporació d’una màquina desbrossadora

La màquina serveix tant per a treballs preventius com per treballs en la mateixa extinció d’incendis forestals.

Al febrer, Guardiola de Font-rubí va acollir una demostració pràctica d’una màquina desbrossadora teledirigida. La idea de l’acte era conèixer el funcionament de la màquina en terrenys abruptes, amb vegetació, pendent i irregularitats. La màquina d’aquella demostració era de l’empresa Vallfirest, però posteriorment s’han fet altres demostracions amb altres màquines similars, com al maig, a Subirats, amb un prototip de l’empresa italiana MDB.

La Federació d’ADF Penedès Garraf, com altres federacions de Catalunya, contempla la incorporació d’aquest tipus de maquinària als seus recursos.

La màquina serveix tant per a treballs preventius com per treballs en la mateixa extinció d’incendis forestals.

L’adquisició d’una màquina d’aquest tipus permetria ampliar els treballs de prevenció que des de l’ADF consideren imprescindibles per evitar els grans incendis forestals. Alhora que ampliar els recursos d’extinció un cop ja s’han produït els incendis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: