Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduard Pujol ha inaugurat el Cavatast lloant el tarannà dels catalans

Divendres a la tarda tenia lloc la inauguració de la 21a edició del Cavatast al CIC Fassina de can Guineu, a Sant Sadurní d’Anoia.

El director de RAC1, Eduard Pujol, era l’encarregat d’obrir els tres dies de mostra acompanyat de la regidora de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, i l’alcalde Josep Maria Ribas.

Eduard Pujol fa uns anys que viu al Penedès i coneix les qualitats de la zona i del seu producte estrella, el cava. Pujol va lloar el tarannà dels catalans en el seu discurs i no va obviar la violència durant la jornada de l’1 d’octubre.

Pujol va dir que “l’ampolla de cava que finalment obrim és el resultat d’una suma de molts esforços”. I que “al darrere de la voluntat de fer un bon cava hi ha la gent i l’acte de generositat de voler fer feliç als altres”. També va parlar de la necessitat de complicitat, amor i amistat de les persones com a animals socials que necessiten compartir i va concloure que som “animals de cava”.
La primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme i Comerç, Maria Rosell, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents a la inauguració d’una mostra que cada any estreny més la seva relació amb el municipi i amb la comarca.
La situació política i social a Catalunya ha planejat durant tot el cap de setmana també en un acte festiu com el Cavatast.

Poc abans de la inauguració, Rosell, que també és diputada de Junts pel Sí, valorava la situació i la possibilitat que empreses importants per Sant Sadurní d’Anoia, com Freixenet, puguin traslladar la seva seu fora de Catalunya en el cas que es proclamés la independència de forma unilateral.

L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, concloïa l’acte tot destacant la fortalesa que ha adquirit el Cavatast al llarg de les edicions. Ribas posava l’accent en la importància de poder tastar el cava allà on es fa el cava.

Ribas va agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors, elaboradors de cava i veïns i veïnes la feina que fan i el seu compromís amb la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: