Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sommelier Ferran Centelles presenta el llibre “¿Qué vino con este pato?” al Vinseum  

L’autor és una de les veus més influents en el terreny del maridatge dels vins, després de ser durant 13 anys el sommelier del restaurant El Bulli del Ferran Adrià.

Dissabte passat a les 7 del vespre, el Vinseum va acollir la presentació del llibre “¿Qué vino con este pato?” de Ferran Centelles. L’autor va explicar, durant prop més d’una hora i mitja, els secrets per maridar els plats amb el vi que recull en el seu darrer llibre. La voluntat i l’essència d’aquest és, com apunta el mateix Centelles, compartir coneixements sobre el maridatge.  També va ressaltar que en el món professional, la seva feina és un procés més mental que gustatiu.

Aquesta activitat està vinculada a  l’exposició “Els paisatges a la taula”. La presentació del llibre també enceta l’activitat #Llibresdevi. Es tracta d’una iniciativa de Vinseum que pretén donar a conèixer aquells llibres publicats recentment sobre la cultura del vi, tal com explicava la Jordina Escala, bibliotecària del Centre de Documentació del Vinseum.

L’acte es va acabar amb un maridatge sorpresa amb un gelat de préssec a càrrec de Cal Ton combinat amb una copa del cava “1510” de Caves Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: