Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Som Sant Sadurní edita la segona edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava

Som Sant Sadurní edita la segona edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava

Es tracta d’un mapa presentat en 3 idiomes, català, castellà i anglès, que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping’.

Aquest projecte va néixer l’any passat fruit de la demanda per part d’algunes empreses de la vila amb l’objectiu de dirigir el trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l’experiència que té el turista de la seva estada a Sant Sadurní.
El desplegable augmenta de mida en aquesta segona edició per encabir-hi més informació. S’ofereix informació de les festes més destacades, i també s’ha inclòs informació complerta del Centre d’Interpretació del Cava amb horaris i petita descripció de la visita.
Com a novetats d’aquest any, s’ha reforçat el mapa d’ubicació de caves i espais visitables, edificis de la ruta modernista i altres edificis d’interès, així com botigues, restaurants i hotels, amb un segon mapa d’accessos que millorés la informació d’aquells visitants que accedeixen en cotxe o des de l’estació de tren. D’aquesta forma també hem pogut complementar el mapa amb una ruta verda entre vinyes cap el llac de Can Codorniu fins a Can Catassús.
El mapa compta amb el suport del departament de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, a més de la col·laboració de 26 empreses locals, entre caves, restaurants i comerços anunciants, 3 més que l’any anterior.
En total s’han editat novament 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila a partir del mes de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: