Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació Cultural de Raimons i de Raimundes organitzarà les festes de Sant Raimon

La propera edició se celebrarà durant dos caps de setmana, del 19 al 28 de gener.

A partir de l’any vinent la gestió de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca anirà a càrrec de l’Agrupació Cultural de Raimons i Raimundes de Penyafort. Diversos membres de l’entitat, acompanyats del regidor de cultura Raimon Gusi i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció Exterior Joan Manel Monfort, ho han explicat aquest dimarts a la tarda en una roda de premsa a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila. En Raimon Bové, membre de l’agrupació i organitzador de les Festes, detallava que van fer la proposta de coordinar-ho ells per recuperar les festes.

Les properes festes de Sant Raimon se celebraran durant dos caps de setmana, del 19 i el 28 de gener. La intenció és fer-les separades de Nadal i que tinguin una menor durada. Bové va explicar, a més, que volen programar actes totalment festius i gratuïts.

El regidor de Cultura Raimon Gusi va explicar que des de l’Ajuntament els han donat algunes consignes com que els actes es facin en locals tancats perquè seran a l’hivern o que es proposin novetats pel que fa a la programació. Ara bé, Gusi insisteix que tot i el suport que puguin rebre de l’Ajuntament, volen que ho gestionin amb independència i llibertat des de la mateixa agrupació. A més, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Promoció Exterior Joan Manel Monfort va afegir que està convençut que anirà molt bé i que es tracta d’una proposta molt encertada que confien que  duri molt de temps.

Tot i que no es va desvetllar la programació d’enguany, perquè encara hi estan treballant, l’Agrupació Cultural de Raimons i de Raimundes va confirmar que vol mantenir la Festa dels Raimons i recuperar el sopar de l’euro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: