Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre a Castelldefels.

Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre a Castelldefels.

Els Xicots de Vilafranca han descarregat aquest dimarts a la tarda la torre de 8 amb folre, la quarta de la temporada, en la diada de festa major de Castelldefels.

Per als vilafranquins aquesta és una actuació clàssica del mes d’agost i una bona oportunitat per provar construccions, a dues setmanes de la Festa Major de Vilafranca.

Els de la camisa vermella, que van actuar juntament amb els Castellers de Castelldefels i els Vailets de l’Empordà, van obrir l’actuació amb el 4 de 8. El castell va mantenir en tot moment molt bones mides, demostrant domini en aquesta estructura. La torre folrada va ser el segon castell; si bé va pujar amb agilitat, en la descarregada es va haver de defensar, sobretot en els pisos inferiors, però es va completar. En tercera ronda es va optar pel 7 de 7, amb la idea de rodar aquesta construcció de cara a posar-hi un pis més per Festa Major. La colla va completar l’actuació amb un vano de 5.

Aquest cap de setmana ja s’havia pogut veure un altre 7 de 7 dels Xicots, diumenge a Malgrat de Mar. La colla assaja aquesta setmana dijous, a les nou de la nit i divendres, a les deu de la nit. Diumenge els Xicots tenen doble actuació, primer a l’Arboç, en la diada prèvia de la seva festa major. A la tarda es desplaçaran a Castellbisbal, una plaça on han actuat en totes les diades de festa major, des de fa 18 anys.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: