Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja fa canviar d’ubicació alguns actes previst per aquesta tarda i nit del 31 d’agost

Gairebé tots els actes a l’aire lliure d’aquesta tarda i vespre es canvien a un lloc tancat per previsió de pluja

El primer dels actes que es modificava aquesta tarda ha estat el Concert de la Banda de Cardona. No s’ha fet al pati de l’escola Sant Ramon com estava previst sino a Cal Bolet. Com que hi ha un aforament limitat es faran dues sessions una a les 6 i l’altra a 2/4 de 8. Les Sardanes previstes al parc Tívoli a 2/4 de 7 s’han fet finalment a Cal Figarot.

Pel que fa al ball de l’àliga ha quedat suspès i la processó ha tirat endavant però endarrerint mitja hora la sortida. De totes maneres, sobre plànol els administradors han marcat diversos punts que serviran per aixoplugar les peces en el cas que es posés a ploure de sobte durant la processó i si es compliqués molt l’arribada a casa de l’Administradora Maria Bassegoda s’avançaria.

El que sí està clar a hores d’ara, segons han informat els administradors, és que els concerts de Derrumband i Gertrudis no se celebraran al Palau Baltà sino a l’exterior del pavelló de la Gamba.

Pel que fa als espectacles de la Rambla se seguirà endavant perquè, en un principi, ja no està previst que plogui però en cas de fer-ho el material elèctric no corre tant perill en aquell escenari com en qualsevol altre.

I l’últim dels actes que ha quedat modificat és el ball amb l’orquestra Meravella que tindrà lloc al Teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: