Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa de Sant Fèlix vol recuperar la popularitat

El 27 d’agost a les 10 del matí tindrà lloc la cursa atlètica de Sant Fèlix organitzada pels Administradors de la FM conjuntament amb el Club Esportiu Penedès i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès

Enguany s’ha canviat d’horari, la cursa es farà al matí i no al vespre com es feia habitualment. La idea és recuperar la popularitat que any rere any s’ha anat perdent. Amb el canvi d’hora es pretén que pugui participar un gran nombre de persones, entre petits i grans.

 

La distància del circuit és d’uns 1.500 metres i farà el mateix recorregut que fa la processó el dia 30. Per tant, sortirà de Santa Maria i recorrerà els carrers del centre de Vilafranca.

Enguany no es farà la cronoescalada, una prova que amb el pas dels anys ha anat a menys, ja que es volen centrar en remuntar la cursa popular.

 

D’altra banda, el mateix diumenge 27, en motiu del festival Gloriós el tret de sortida es farà a les 12 del migdia a la plaça del Penedès amb un vermut solidari en suport de les persones refugiades.

 

Cal recordar que les inscripcions a la Cursa de Sant Fèlix es faran una hora abans de l’inici presencialment a la plaça Jaume I i tindran un cost de 3€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: