Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es confirma oficialment la vinculació de l’assassinat de Pau Pérez amb els atacs terroristes

El Conseller d’Interior ha confirmat avui que el vilafranquí Pau Pérez va ser assassinat per el conductor de la furgoneta en l’atemptat a Barcelona.

A la una del migdia ha començat la roda de premsa del conseller d’Interior, Joaquim Forn, el conseller de Justícia, Carles Mundó i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero,  per explicar els últims avenços en la investigació sobre el doble atemptat de Barcelona i Cambrils, i informar de l’últim balanç de les dades relatives a les víctimes.

Joaquim Forn ha confirmat la línia d’investigació que relaciona els fets de Sant Just Desvern amb la persona que va cometre l’atropellament a les rambles. La policia ha trobat evidències que confirmen que el terrorista es va escapar a l’alçada de la Boqueria i que a l’alçada de la Diagonal va assaltar al vilafranquí Pau Pérez, apunyalant-lo per robar el seu vehicle i deixant-lo al seient del darrere quan va aparcar a Sant Just Desvern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: