Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen el primer 4 de 9 amb folre de la seva història

Els vermells vilafranquins n’estaven convençuts de les seves possibilitats i tal com havien promés La Granada va ser la plaça escollida per completar-lo

Dit i fet, els Xicots de Vilafranca van complir amb les seves expectatives i dissabte a la tarda van descarregar el seu primer quatre de nou amb folre. Després d’unes bones setmanes d’assaig i el convenciment de que portar-lo a La Granada era possible, els Xicots van atacar el castell ja a la primera ronda.

Un quatre que es va carregar amb solvència, sobre un bon peu, amb un folre atent als terços. La bona feina del pom de dalt, amb una impagable enxaneta, va fer que la baixada castigada al pis de quarts fos més lleugera. Final de traca i mocador en el primer quatre completat, després del carregat pel Roser de 2016 just el primer dia que el portaven a plaça. Els Xicots anoten el seu sisè castell de nou global. La idea de la colla vilafranquina passaria per repetir el castell de nou a la diada de Màrtirs a primers d’agost i estrenar el tres de nou amb folre per Festa Major.

Van completar la seva millor diada de l’any amb la segona torre de vuit amb folre de l’any, l’havien completat a La Bisbal a mitjans de juny, i el novè tres de vuit. Un dia per recordar.

El cartell de la retrobada diada de la Festa Major de La Granada, que es torna a celebrar des de la temporada passada, el van completar la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Sant Cugat. La Joves va completar la tripleta de castells de vuit, torre de vuit amb folre, tres de vuit i quatre de vuit, als que va sumar el pilar de sis. Els vallesans de Sant Cugat van descarregar una clàssica de vuit, amb el tres i el quatre de vuit i la torre de set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: