Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz creix un 5% en venda de tiquets

L’onzena edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès s’ha tancat amb sensacions positives després de tres dies intensos de jazz i vins i caves del Penedès.

Tot i que caldrà esperar per tenir les xifres definitives, aquest diumenge a la mitjanit, el president de l’Acadèmia Tastavins Joan Tarrada avançava que la venda de tiquets ha crescut en un 5% aproximadament.

Pel que fa als concerts, el públic ha omplert la majoria de propostes, tant a l’escenari principal de la Plaça Jaume I com al cicle Elles i el jazz de l’Espai Cava, al Claustre de Sant Francesc.
En aquest sentit, el president dels Tastavins ha explicat que l’any que ve hi haurà un tercer espai musical per diversificar l’oferta i repartir el públic.

El Vijazz era inaugurat divendres a la tarda per part de la presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell i l’alcalde de Vilafranca Pere Regull amb la tallada de la cinta. La fira de vins i caves reunia 42 cellers de les DO Penedès i Cava durant els tres dies de festival.

Una de les novetats principals era la nova ubicació de la sala de tast, a la Rambla de Nostra Senyora. Els maridatges i tastos han comptat amb una elevada participació omplint la sala, que tenia més de setanta places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: