Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca ofereix “La música de la meva vida” els migdies de dilluns a divendres

Cinc persones són convidades a presentar, explicar i comentar de dilluns a divendres la música que els ha acompanyat al llarg de la seva vida.

Un any més, coincidint amb la programa d’estiu, Ràdio Vilafranca posa en antena l’espai “La música de la meva vida”, en què cinc persones són convidades a presentar, explicar i comentar de dilluns a divendres la música que els ha acompanyat al llarg de la seva vida.
L’Àngels Travé col·labora en aquets espais des de 2012, i considera que és una bona oportunitat per poder posar la música que li agrada i la que ha descobert recentment. A més, comenta que sempre mira de buscar un fil conductor que ajudi a lligar el programa.
Una altra de les col·laborades habituals d’aquest espai des de fa ja 9 estius, és Cachi Soler. Actualment viu a Barcelona, però comenta que retornar a Vilafranca per participar en aquest espais la fa molta il·lusió, i més recordant que ella ja va participar a Ràdio Vilafranca en la dècada de 1960.
Amb elles dues, també participen enguany en aquesta edició de “La música de la meva vida”, Lucas Charnet, Joan Boada i el duet format per Francesc Morgades i PAton Soler. El programa és en antena de dilluns a divendres de 12 a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: