Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laura Queraltó obre, amb un emotiu pregó, la festa del barri de l’Espirall

La responsable de la botiga de llaminadures La Papallona Laura Queraltó va oferir aquest dijous al vespre un pregó emotiu per obrir els actes de la festa del barri de l’Espirall.

Queraltó va explicar davant el públic que omplia la plaça Doctor Bonet la seva relació amb el barri i amb la seva gent. També va exposar la seva situació com a comerciant, que l’ha portat a plantejar-se tancar la botiga. Però Queraltó li ha donat la volta a la crisi i vol convertir un mal moment en una nova oportunitat. La botiguera reconeixia que el fet que li proposessin fer el pregó de l’Espirall li ha donat una empenta.

Queraltó fa set anys que és al barri i sempre diu que l’Espirall l’ha tractat molt bé com a “filla adoptiva”. També demana que, tant els propis veïns com la resta de Vilafranca vegin més enllà de la primera impressió quan es refereixen a l’Espirall.

L’acte d’obertura de la festa de l’Espirall va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i diversos regidors de l’Ajuntament. Després del pregó, es va fer la representació dels himnes català, extremeny i andalús amb l’escola de ball Arunci.

A la nit es va fer cinema a la fresca, amb la pel·lícula ‘El pregón’ i es va estrenar el Mannequin Challenge del barri. La festa s’allargarà durant tot el cap de setmana.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: