Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació El Pilar ha lliurat els premis del 16è Concurs de Pintura Ciutat de Vilafranca

Com és habitual, l’associació va organitzar un berenar que servia també per lliurar els premis del concurs de pintura que organitzen des de fa 16 anys.

Es van donar guardons en les categories infantil de 6 a 9 anys, de 10 a 12 anys i de 13 a 17 anys. També els de categoria sènior. En aquest cas el primer premi va ser per Momtserrat Anton; el segon premi per Rosalia Comellas; el premi del públic va anar a parar a mans de Montserrat Socias; i el premi vitivinícola per Anna Maria Almirall.
La presidenta del Pilar de 8, Fina Milà, comentava que estaven satisfets de reunir any rere any un bon gruix de participants en el concurs, i en el berenar que serveix per fer el lliurament dels premis.
Milà també remarcava que l’exposició a la capella de Sant Joan es composa de prop d’un centenar de quadres cada any, i que permet veure obres d’estils i temàtiques molt diferents en el mateix espai.
Com és habitual, l’acte va finalitzar amb actuació musical per amenitzar una tarda d’estiu pràcticament per tancar les activitats de la temporada del Pilar de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: