Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acte inaugural del Vijazz reconeix als patrocinadors i col·laboradors que el fan possible

Aquest dilluns l’auditori del Vinseum ha acollit el primer acte del Viajzz.

En altres edicions s’havia celebrat amb un sopar al Casal, però en aquesta ocasió es va optar per fer-ho amb acompanyament musical a l’auditori del Vinseum. El president dels Tastavins, Joan Tarrada i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, van anar lliurant, un per un, un diploma d’agraïment a les empreses col·laboradores i als patrocinadors.

Joan Tarrada assenyala que són una mostra de la voluntat de fer territori.

Aquest és el primer acte d’una setmana plena d’esdeveniments que confluirà amb els concerts del festival el divendres, dissabte i diumenge.

Tarrada apunta que l’onzena edició disposa del pressupost més alt i que tot apunta a que es batran rècords en tots els sentits.

Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, destaca que el Vijazz s’ha convertit en un dels punts àlgids del calendari de Vilafranca i que cal preservar la seva aposta per la qualitat tant del jazz com dels vins.

Regull assenyala també que el Vijazz és una bona mostra del treball conjunt entre el sector públic i el privat.

Joan Tarrada va lliurar a l’alcalde un diploma de reconeixement com a principal patrocinador del festival. Tots dos van anar repartint després diplomes i abraçades amb la resta de patrocinadors i col·laboradors i finalment, en nom de tots ells va parlar Lluís Buil de Banc Sabadell que va destacar la doble faceta del Vijazz, que permet fer arribar al món el nom del Penedès i de Vilafranca i que alhora fa que aquelles empreses que s’hi impliquen estiguin més properes al territori.

L’acte va comptar amb la interpretació musical d’algunes peces de jazz per part del pianista Francesc Capella i del saxofonista Carles Margarit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: