Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Juvé, Esteve Raventós, Josep Buján i Ramón Francàs reben els ‘II Premis Excel·lència Cava’

Amb aquests premis, el Consell Regulador del Cava pretén agrair públicament la tasca de diferents persones que des de les seves disciplines han ajudat a prestigiar el cava.

El Consell Regulador del Cava ha lliurat aquest dimecres a Vilafranca els II Premis Excel·lència Cava, uns guardons que tenen l’objectiu de reconèixer aquelles persones que en les seves diverses professions han contribuït a enaltir i prestigiar el cava.

La Ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, i la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret van ser les encarregades de lliurar els guardons.

Amb aquests premis, el Consell Regulador del Cava pretén agrair públicament la tasca de diferents persones que des de les seves disciplines han ajudat a prestigiar aquest vi espumós i situar-lo com un producte de qualitat. Els premis tenen quatre categories: Viticultura, Enologia, Difusió i Trajectòria.

Joan Juvé, de Juvé i Camps, va obtenir el premi en la categoria de Trajectòria i en la seva intervenció va posar de relleu la passió i dedicació que requereix el cava. També va dedicar unes paraules a Sant Sadurní d’Anoia, com a vila referent del cava.

En la categoria de Viticultura, el Premi Excel·lència Cava va ser per a Esteve Raventós qui, als dotze anys va deixar l’escola per dedicar la seva vida a la vinya.

Josep Buján, enòleg de Freixenet, va rebre el premi en la categoria d’Enologia i va voler compartir-lo amb tot l’equip.

Finalment, en la categoria de Difusió, el premiat va ser el periodista Ramon Francàs.

Els guardons són acordats pels membres del Ple del Consell Regulador del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: