Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa ha celebrat la 9a Festa Solidària per la lluita contra el càncer

Divendres tenia lloc a les instal·lacions de Vilobí del Penedès la Festa Solidària per la lluita contra el càncer, organitzada per la Fundació Vallformosa.

La festa representava l’evolució del Sopar Solidari que enguany arribava a la 9ª edició, però amb un to més fresc i divertit.

La intenció dels organitzadors era oferir als assistents un moment únic per compartir una bona estona sent solidaris i ajudant a finançar els projectes de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i Ampert.
La Fundació Vallformosa organitza diversos esdeveniments al llarg de l’any per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

En el cas de la festa, el 80% de la recaptació anirà a parar al projecte “Hospital Amable de l’ICO” que permetrà fer l’adequació de les consultes externes de l’Hospital de l’ICO a l’Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar dels pacients, familiars i acompanyants.

L’altre 20% restant anirà a parar a l’associació Ampert, per finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats. El president de l’entitat beneficiària Joan Ríos destacava les diverses funcions que té una iniciativa com la de Vallformosa.

L’acte va tenir lloc als jardins de Vallformosa i durant la jornada es va poder visitar l’Espai Solidari, un córner per conèixer de primera mà els projecte de l’ICO i Ampert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: