Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP presenta al·legacions al projecte de rehabilitació d’equipaments de l’Espirall

La CUP presenta al·legacions al projecte de rehabilitació d’equipaments de l’Espirall

La CUP demana replantejar el projecte que planteja l’equip de govern i reprendre les propostes que van sorgir del procés participatiu de la Llei de Barris amb els veïns de l’Espirall.

La Candidatura d’Unitat Popular ha presentat aquesta setmana al·legacions a la proposta de projecte de rehabilitació dels equipaments per a Centre Cívic i la plaça Doctor Bonet que forma part de l’actuació 3.01 del Projecte d’Intervenció Integral del barri de l’Espirall, i que està actualment a exposició pública.
En aquestes al·legacions polítiques es demana que es replantegi el projecte aprovat inicialment, donant compliment a les necessitats detectades en el programa Llei de Barris i, que es respecti el procés de participació ciutadana que es va dur a terme.
La CUP consideren que les Obres de Reforma dels equipaments i Plaça Doctor Bonet, no donen resposta a les necessitats detectades i enumerades per llei de barris des del 2010 fins el 2017. Aquestes obres preveuen dur a terme una reforma interior que en redistribueixi els espais actuals, mantenint també l’ús general d’equipaments. Però a consideració de la CUP no es resolen les necessitats detectades en el procés participatiu i es menysprea dit procés que va comptar amb molta participació ciutadana del barri de l’Espirall, tant persones a títol individual com entitats.
Per la CUP l’acceptació de les seves al·legacions permetria donar contingut social a les necessitats del barri de l’Espirall, i reafirmen la necessitat d’un centre cívic per al barri, així com un pla d’usos en la reforma d’aquestes equipaments de la plaça Dr. Bonet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: