Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bel Olid participarà dimecres a les Tertúlies d’estiu a Vinseum

Bel Olid participarà dimecres a les Tertúlies d’estiu a Vinseum

L’escriptora i activista feminista Bel Olid serà dimecres a les Tertúlies d’estiu a Vinseum per presentar el seu llibre ‘Feminisme de butxaca’ (Angle editorial, 2017).

Olid mantindrà una conversa amb la periodista de Ràdio Vilafranca Clàudia Climent a partir d’un quart de nou del vespre. En el decurs de la vetllada, el públic assistent podrà adreçar-se a l’autora convidada per parlar d’aspectes relacionats amb el llibre o altres temes d’interès. Per arrodonir la vetllada es degustarà una copa de cava Maset i formatges de la botiga Xerigots.

Escriptora, traductora, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana des de l’any 2015, Bel Olid és una persona compromesa amb el feminisme i es defineix com a una activista feminista “moderadament radical”. A ‘Feminisme de butxaca’ exposa d’una manera clara alguns conceptes fonamentals per comprendre la lluita feminista actual.

Amb la vetllada de dimecres es clourà la quarta edició del cicle de Tertúlies d’estiu a Vinseum organitzat per Vinseum, Ràdio Vilafranca, Penedès Televisió, la Biblioteca Torras i Bages i La Cultural llibreria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: