Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Voluntaris de l’EVA 354 porten les seves lectures a l’Inglada Via en el marc del En Veu Alta

Aquest grup de voluntaris fa tres anys que acosta les seves lectures a diferents espais i col·lectius; i en l’actual edició del festival EVA s’aproparan a diferents municipis de l’Alt Penedès.

Dilluns a la tarda el pati de la residència Inglada Via de Vilafranca acollia un dels actes de l’edició d’aquest 2017 del festival En Veu Alta, concretament les lectures dels voluntaris de l’EVA 354.
Aquest grup de voluntaris, com explica la seva coordinadora Rosa Vendrell, va començar a caminar sota el paraigua del festival fa uns 3 anys. La intenció era acostar lectures a persones que per algun motiu poden tenir-ne dificultat. Van començar anant a residències de gent gran o centres d’atenció a persones amb algun tipus de problemàtiques ja sigui físiques o mentals.
Acostumen a tenir força participació en les seves sessions, com aquesta que feien dilluns a l’Inglada Via. En aquesta edició, Vendrell comenta que a banda de les lectures que vulgui fer cada voluntari, miren d’incloure-hi també textos de Glòria Fuertes o Montserrat Roig.
En el marc d’aquesta edició 2017 de l’EVA, els voluntaris de l’EVA 354 han portat les seves lectures també a Sant Sadurní, a Torrelavit, al Ricard Fortuny i a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca; i aniran també a Sant Quintí, Torrelles i Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: