Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acollir dissabte un nou seminari internacional de Kobudo i Karate Oshukai

Divendres i dissabte el gimnàs Mestre Recasens al barri del Poble Nou va acollir una nova edició d’aquest seminari internacional que fa 17 anys que se celebra a Vilafranca.

Aquest seminari internacional ha estat organitzat per Karate Hiraken Shindokai de la capital de l’Alt Penedès.
El mestre Jordi Ferrando, director esportiu del club, destacava la importància de comptar un any més amb la presència del mestre Kenyu Chinen, 9è Dan de Karate i Kobudo; que va oferir dues sessions una divendres i l’altre dissabte.
Precisament aquesta llarga trajectòria a Vilafranca d’aquest seminari internacional és la que destacava la regidora d’esports de l’Ajuntament Anna Doblas.
El mestre Chinen comentava l’estreta relació que ha tingut en tots aquests anys amb Jordi Ferrando, que ha estat alumne seu, i per tant intenta mantenir aquest contacte. Al llarg de les diferents sessions, els alumnes van poder aprofundir en la seva tècnica en diferents elements gràcies a les ensenyances de Kenyu Chinen. El principal objectiu com ell explicava perfeccionar l’art marcial.
Al gimnàs Mestre Recasens els participants van perfeccionar i corregir diferents detalls de la seva tècnica sota l’atenta mirada i direcció de Kenyu Chinen. Des de qüestions més bàsiques fins a tècniques avançades de combat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: