Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana Sense Fum ha tingut com a lema ‘Menys fumar i més caminar’

Al CAP Vilafranca Nord, aquest dimecres s’ha instal·lat una parada informativa.

Aquesta setmana, del 25 al 31 de maig, s’ha celebrat arreu de l’estat la setmana sense fum. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac o abandonar-lo en el cas que s’hagi adquirit l’hàbit per poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2017 és ‘Menys fumar i més caminar’ i apel·la a una forma de vida saludable, sense hàbits tòxics i amb exercici físic regular. Al CAP Vilafranca Nord, aquest dimecres s’ha instal·lat una parada informativa en què les professionals del centre explicaven als usuaris tots els components nocius que porta el tabac i els oferien la possibilitat de mesurar el monòxid de carboni.

La doctora Núria Brull i la infermera i adjunta a la direcció del CAP Vilafranca Nord Rosa Cañestro expliquen que des de l’atenció primària s’ofereix suport a les persones que volen deixar de fumar. També comenten que deixar de fumar és vital per evitar multitud de malalties.

A la parada també hi havia la possibilitat d’intercanviar una cigarreta per una poma o un paquet sencer per una bossa. Al CAP dels Monjos també es va instal·lar una parada informativa i es va fer una caminada popular amb sortida i arribada al mateix CAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: