Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova fase del projecte ‘Estic lliure, ocupa’m’, per donar sortida a locals buits a Sant Sadurní

Nova fase del projecte ‘Estic lliure, ocupa’m’, per donar sortida a locals buits a Sant Sadurní

Es tracta de la segona fase d’aquest projecte que gestiona Som Sant Sadurní amb la col·laboració de la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la capital del cava.

Som Sant Sadurní ha presentat aquest dimarts la segona fase del Projecte “Estic lliure ocupa’m” que gestiona Som Sant Sadurní -la xarxa del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní- amb el suport de la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament.
El president de l’entitat, Joan Carles Martín, va obrir l’acte tot recordant que el projecte es va posar en marxa l’abril de 2016 en forma de prova pilot i que ara s’inicia la segona fase.
La gerent dinamitzadora comercial de Som Sant Sadurní, Susana Duaso, va donar detalls del projecte, que va néixer amb l’objectiu d’ocupar locals buits de llarga durada, reduir la discontinuïtat laboral i crear un eix comercial més atractiu. Un aparador a disponibilitat dels associats a Som Sant Sadurní que, des de la seva creació, han ocupat nou empreses diferents.
Duaso va aprofitar per recordar que actualment l’eix comercial del municipi -Carrers Raval, Montserrat, Doctor Escayola, Hospital i Plaça de l’Ajuntament- té un vint per cent de locals buits. Una xifra que pretenen reduir amb aquest projecte.
El regidor de Comerç i Turisme, Josep Subirana, va tancar la presentació reiterant el compromís de l’Ajuntament de Sant Sadurní amb el comerç de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: