Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Parra i Rubén Falgueras han presentat les seves novel·les fantàstiques a Vilafranca

Els escriptors Maria Parra i Rubén Falgueras han presentat les seves novel·les fantàstiques a la Biblioteca Torras i Bages.

La sala de revistes de la Biblioteca Torras i Bages acollia dijous al vespre la presentació de dues novel·les fantàstiques: ‘El planeta de las brujas’, de Maria Parra, i ‘Leyendas de Arreit: las bendiciones del fénix’, del vilafranquí Rubén Falgueras.

Els dos llibres tenen en comú el seu univers fantàstic i l’editorial que els ha publicat.
En el cas de l’escriptor vilafranquí Rubén Falgueras, ‘Leyendas de Arreit’ és el segon llibre que publica després de ‘Las màscares de porcelana’, una novel·la negra que va tenir força bona acollida, sobretot gràcies a internet. En el cas del seu segon llibre, Falgueras aposta per una aventura èpica i un univers replet d’éssers fantàstics apte per a tots els públics.

‘El planeta de las brujas’, de Maria Parra, és un llibre per a lectors a partir de 12 anys. Planteja la història del Víctor, un nen que, amb la seva família, es veu expulsat de casa seva. Aquella mateixa nit demana un desig a les estrelles; un desig que el porta fins al planeta de les bruixes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: