Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA tanca l’edició Penedès amb bones sensacions

El festival En Veu Alta consolida les lectures del voluntariat i els cursos de formació i tanca la seva tretzena edició amb bones sensacions.

El festival de narració i tradició oral En Veu Alta ha tancat la seva tretzena edició amb bones sensacions. Les 44 propostes programades a 14 municipis de l’Alt i el Baix Penedès han comptat amb una bona resposta del públic i s’ha pogut mantenir la proximitat entre els protagonistes dels espectacles i els espectadors. També han tingut un paper destacat els espais on s’han fet els espectacles, un dels trets distintius de l’Eva des del seu naixement.

La directora del festival, Jordina Biosca, destaca que, a més a més, s’han consolidat algunes de les “seccions” paral·leles de l’Eva, com els cursos de formació i les lectures del voluntariat de l’Eva 354.

La cloenda del festival Eva tenia lloc al Casal dels Marquesos de Lió de Sant Pere de Riudebitlles amb l’ ‘Aula Brecht’, protagonitzada per Oscar Intente. L’obra mesclava una quinzena de textos de Bertol Brecht caracteritzats per la seva voluntat antidogmàtica i la seva recerca d’un esperit crític. Biosca explicava que aquest espectacle és una clara mostra de l’essència de l’Eva.

El festival En Veu Alta se’n va ara cap a Pradell de la Teixeta, al Priorat, on tindrà lloc del 30 de juny al 2 de juliol amb algunes propostes coincidents amb l’edició Penedès com Mirabèl, Maria Arnal i Marcel Bagés, Màrius Serra o Toni Gomila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: