Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cristòfor Mestre instal·la taps de cautxú a taules i cadires per reduir el nivell de sorolls

L’AMPA de l’escola Cristòfor Mestre amb el suport de la direcció del centre han promogut la instal·lació de taps de cautxú a taules i cadires. L’acció es va fer dimecres a la tarda.

Amb l’objectiu de reduir el soroll provinent de la fricció amb el terra, l’alumat de primer a sisè ha instal·lat taps sonoreductors a les taules i cadires que utilitzen habitualment. L’acció s’ha fet aquest dimecres 31 de maig en horari lectiu i de manera simultània a tot el centre, gràcies a la participació de 28 pares i mares voluntàries de la comissió “Escola sense soroll” de l’AMPA que han donat suport als mestres i als alumnes. Des de l’AMPA, Lourdes Bohé comenta que fa temps que estan treballant en la reducció de soroll al centre, amb l’objectiu d’ajudar a que sigui més confortable i tranquil.
Una acció que es feia dimecres i amb la participació de l’alumnat del centre. Després dels bons resultats obtinguts al menjador, on ja s’havia aplicat aquesta mesura, la direcció del centre ha apostat per finançar la inversió que suposa equipar totes les aules.
Cal recordar que des de 2015 l’AMPA del Cristòfor Mestre ha impulsat diverses accions per reduir el soroll a l’escola.
En aquests moments des de l’AMPA també s’estan desenvolupant altres projectes de millora per a l’alumat com ara la “comissió del pati” que compta amb la participació de mestres de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: