Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral de la Gent Gran del Tívoli ha estat rebuda a l’Ajuntament en el seu 20è aniversari

Durant aquest curs han estat fent diferents activitats per celebrar aquestes dues dècades, i encara els queden fins arribar al desembre alguns concerts més de celebració.

Aquest 2017 la coral del Casal de la Gent Gran del Tívoli està celebrant els seus vint anys. Amb aquest motiu han dut a terme diferents activitats, i aquest dilluns eren els protagonistes de la recepció que els oferia l’Ajuntament per tal de commemorar aquestes dues dècades. Pere Regull acompanyat del regidor de Cultura, Raimon Gusi, rebien la coral amb la seva presidenta i el seu director al capdavant per fer-los lliurament d’un record per celebrar el seu aniversari.
Gregori Martínez, director de la coral, valorava aquest reconeixement i recordava que encara els queden alguns actes més abans d’acabar l’any.
Des de la coral consideren que és important arribar als 20 anys, i tenir present que cada temporada és un nou repte ja que la mitjana d’edat és de 70 anys i fins i tot amb alguna cantaire de 92 anys. Gregori Martínez remarca també què troben a faltar homes, i destaca que cantar és important i saludable.
L’acte va finalitzar amb la coral oferint un petit repertori de tres peces a l’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura Raimon Gusi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: