Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Col·loquen claus en mig d’un camí en una zona boscosa de Sant Martí Sarroca

Un grup de ciclistes de Vilafranca va trobar, diumenge al matí en un corriol que surt del davant de la Torre d’en Vernet, al municipi de Sant Martí Sarroca, desenes de claus col·locats al mig del camí

Els claus estaven punxa amunt i amagats sota pinassa. En dos quilòmetres van localitzar sis punts amb fileres de claus, cosa que feia totalment impracticable el camí, tant per bicicletes com per caminants. Es dona el cas, que aquest corriol formava part del recorregut d’una cursa organitzada fa quinze dies als Monjos, per tant, una zona molt concorreguda per ciclistes de muntanya.

Sortosament cap dels esportistes ha pres mal, malgrat que pràcticament totes les bicicletes han punxat alguna roda. El grup, ja ha informat els Mossos d’Esquadra sobre la localització dels claus.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: