Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen estrenar el 4d9 sense folre al Pla de la Seu

Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de portar per primer cop a plaça aquest any el 4d9 sense folre a Tarragona, en l’actuació que el proper dissabte 8 de juliol faran al Pla de la Seu.

És per aquest motiu que el cap de colla dels Verds, Toni Bach, fa una crida a tots els castellers per tenir uns assajos multitudinaris després de la parada per Sant Joan.

Abans, però, els Castellers de Vilafranca actuaran a Barberà del Vallès, aquest diumenge a la tarda. Els Verds participaran a la diada de Festa Major, conjuntament amb els Castellers de Sabadell i els Xics de Granollers. L’actuació començarà a dos quarts de set de la tarda i els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de consolidar els castells que ja han estrenat aquest any per començar el juliol amb bon peu.

La setmana vinent els Verds volen fer el 4 de 9  sense folre, una construcció que ja han anat provant en els assaigs.

Els vilafranquins volen fer un homenatge a la història.

I és que, a pocs metres del Pla de la Seu, concretament baixant les escales de la catedral, a la Plaça de les Cols l’any 1881 per Santa Tecla els Xiquets de Valls van completar el primer 4d9 sense folre del segle XIX.

Tot i això, l’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca avisa que queda molta feina per fer i que aquest castell només serà possible amb la implicació total de la colla. D’altra banda avançar amb el treball del 4 de 9 ha de servir per l’objectiu del 4 de 10 per Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: