Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’inaugura una nova temporada del Mercat del Préssec d’Ordal

La Consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret, inaugurarà la dotzena edició del Mercat del Préssec d’Ordal aquest diumenge a les 12 del migdia a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal

La inauguració coincidirà amb el XII Ral·li País del Cava, especial 1.100 Anys del Castell de Subirats, que organitza la Confraria del Cava Sant Sadurní. A partir de la una, els cotxes estaran exposats a Sant Pau d’Ordal i els vianants podran votar el que més els agradi. A més de la mostra de cotxes d’època, hi haurà altres activitats a la plaça del mercat per a gaudir, en família o amics, de l’enoturisme, la gastronomia i el turisme actiu.

 

El Préssec d’Ordal és un préssec de vinya que els pagesos elaboradors venen directament al mercat després de ser collit en les condicions òptimes de maduració. És un producte de qualitat aromàtica i gustativa, en part pel tipus de sòl calcari de Subirats i en part per ser un cultiu de secà, aquests factors li atorguen una aroma i un gust molt preuat. Aquesta temporada a causa de les altes temperatures s’ha avançat una setmana la collita del préssec i es preveu una molt bona temporada quant a sabor i tamany del préssec d’Ordal.

El Mercat del Préssec se celebra durant els mesos d’estiu, tots els caps de setmana de juny, juliol i agost, de 9 del matí a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: