Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un centenar d’alumnes de primària han participat a una gimcana de la dieta mediterrània

125 alumnes de tercer i quart de primària de l’escola Dolors Piera han participat aquest dimecres al matí en una gimcana de la dieta mediterrània organitzada per la Fundació Agrupació.

La gimcana és un viatge per la dieta mediterrània, un dels models alimentaris més saludables. Els nens i nenes que hi participen van passant de prova en prova, a través de jocs, tallers de cuina i manualitats i activitats esportives, i alhora aprenen quins són els valors nutricionals necessaris per assegurar una bona alimentació.

La gimcana ja s’ha fet altres cops a Vilafranca però normalment es feia a les instal·lacions de l’escola. Aquest cop, s’ha fet a la Rambla de Sant Francesc i els grups d’alumnes també han visitat les parades del mercat de la verdura a la Plaça Sant Joan.

A la gimcana, els nens i nenes han descobert noves maneres de preparar alguns productes fonamentals a la dieta mediterrània, com la fruita, el pa i els llegums.

La Fundació Agrupació forma part de l’Agrupació del Comerç i la Indústria i té com a objectiu principal la prevenció com una responsabilitat individual, però també col·lectiva i adreçada a tota la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: