Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mercats municipals de Vilafranca adapten els seus horaris a l’estat d’alarma pel Covid-19

Amb motiu de l’actual situació d’excepcionalitat, els Mercats Municipals de Vilafranca han modificat els seus horaris per adaptar-se a l’estat d’alarma decretat.

Així, el Mercat de Sant Salvador obre de dilluns a dissabte de nou del matí a set de la tarda ininterrompudament. El Mercat de la Carn obre de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Només obre la tarda de divendres, de cinc a dos quarts de nou, i el dissabte continua obrint de set a dues.

D’altra banda, el mercat diari de la Verdura ofereix fruita i verdura a la plaça de Sant Joan, de dilluns a divendres de vuit del matí a dos quarts de dues. Les parades segueixen les mesures recomanades per la Generalitat de Catalunya, però es recorda a la clientela que ha de prendre també les mesures necessàries per autoprotegir-se i protegir la resta de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: