Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular la Gueralda organitza unes jornades per parlar de l’actual crisi eco-social

Les jornades neixen amb voluntat de continuïtat i de poder ser una eina de reflexió i formació que vagi més enllà de les parets del Casal Popular com a una escola d’hivern amb el nom de ‘Junteu-vos’.

Arnau Cobo, membre de la gestora del Casal Popular, apuntava que han de ser espais de debat oberts a la participació de tothom i d’aquí surt el nom de ‘Junteu-vos’ que les aplega. Per això en aquesta primera edició dos dels quatre actes es fan a l’Auditori del Vinseum.

Un dels socis de la Gueralda i organitzador de les jornades, l’Eloi Sendrós, remarcava que en aquesta primera edició l’eix serà la crisi eco-social i eco-sistèmica que viu la nostra societat. S’han organitzat quatre actes que permetran reflexions més acadèmiques i altres més militants.

Les activitats es duran a terme entre la tarda del divendres 24 de febrer i el diumenge 26 de febrer. Es pot consultar el programa i tota la informació de les jornades al web del Casal Popular La Gueralda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: