Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’ha celebrat la XXVIII edició de la penjada d’estelades

L’acte polític organitzat per l’Esquerra Independentista es va posposar de dissabte 26 a diumenge 27 per previsió de pluja

La penjada d’estelades a Santa Maria és un dels actes més destacats i que dona el tret de sortida a la Festa Major popular. Enguany, per previsió de pluja, la Barraca de Vilafranca va decidir suspendre els concerts previstos per dissabte 26 i posposar l’acte polític de la penjada d’estelades al campanar a diumenge 27.

Es va llegir un manifest i Falcons, Xicots i verds van alçar tres pilars de quatre.

Des del moviment van estar informant dels canvis d’última hora via xarxes socials i els canals oficials de la Festa Major, tot agraint la col·laboració del centenar de persones voluntàries, així com als artistes i agents implicats a la 28a edició de la Penjada d’estelades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: