Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el 14è Congrés de la Federació de grups de suport a la lactància materna

Els propers dies 21 i 22 d’abril el grup de suport de lactància materna de l’Alt Penedès Pit Penedès organitza el XIV congrés de lactància materna per a grups de suport d’àmbit estatal a Vilafranca.

Pit Penedès és membre de FEDALMA, la Federación Española de grupos de Apoyo a la lactancia materna. El títol del congrés és “ Trencant etiquetes” i s’ha dissenyat pensant en la importància que té la comunicació a l’hora de relacionar el grup i la lactància amb la societat que els envolta.

 Analitzaran com es veuen els grups de suport en la nostra societat.

Parlaran de la importància de les noves tecnologies com a eines facilitadores per a  la comunicació. Debatran i aprendran com difondre de forma eficaç, veraç i científica la funció dels grups i els coneixements sobre lactància materna en la nostra societat per tal de trencar tots aquells mites que envolten la lactància.

Tal com expliquen la Patricia i la Inma, el congrés els servirà per a saber on són i com veu la societat el grup de suport a la lactància. Experts en la matèria els donaran eines per a aprendre a promocionar-se i a la vegada poder ajudar al màxim de mares i nadons possibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: