Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní celebra del 17 al 21 d’abril, la 101a Setmana de la Gent Gran

Sant Sadurní celebra del 17 al 21 d’abril, la 101a Setmana de la Gent Gran

Un any més la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Comissió de la Gent Gran ja tenen a punt la Setmana de la Gent Gran, que enguany arriba a la 101a edició.

La festa començarà el dilluns 17 d’abril amb el tradicional dinar de germanor, al qual hi ha temps per apuntar-se fins el 7 d’abril. Al llarg de la setmana hi ha organitzades diverses activitats, com l’obra de teatre a càrrec del grup Mai és tard i que es farà al Celler Gran del CIC Fassina, la IV passarel·la de moda a la plaça de la Vila i en què hi col·laboren un gran nombre de comerços i establiments de la vila, una excursió a Figueres per visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica i lectures en veu alta de poemes i contes que es farà a la plaça de l’Index.
El programa al detall es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: