Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez, es presenta avui al teatre Cal Bolet

Aquest divendres 7 d’abril a dos quarts de nou del vespre continua la programació de teatre a Cal Bolet amb El niño de la tele.

La història real de Rubén Ramírez, un espectacle escrit pel mateix Rubén Ramírez i Marc González de la Varga i co-produït per Pentateatre i Flyhard Produccions.

Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com Joselito o Macauly Culkin. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per la imitació i l’espectacle. Rubén vivia pel públic i pels seus aplaudiments. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb els platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu.

Fins que un dia el telèfon va deixar de sonar i el Rubén va passar de tocar el cel a caure en l’oblit en un tres i no res. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys.

Ara en té 30 i, com tothom, té una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells.

Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: