Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El MicroVi torna amb ganes de créixer

La tercera edició del MicroVi d’Avinyonet del Penedès busca mantenir el creixement de la proposta i la implicació de tot el municipi.

Entre el 20 i el 30 d’abril, el MicroVi torna a Avinyonet del Penedès amb nou esdeveniments destinats a “sublimar la cultura del vi”. La tercera edició de la proposta impulsada per l’ajuntament del municipi va ser presentada aquest dilluns a la tarda a l’Oficina KM. 0 d’Enoturisme Penedès.

El MicroVi torna amb la idea de mantenir el creixement continuat de les dues primeres edicions. L’alcalde d’Avinyonet Oriol de la Cruz destaca que l’esdeveniment s’ha guanyat la implicació d’empreses, societats i veïnat.

El MicroVi continua centrant-se en els petits cellers, protagonistes sobretot de la Mostra de L’Arboçar, que enguany tindrà lloc el dissabte 22 d’abril amb la participació de 37 cellers de les DO catalanes, el Rosselló i la Rioja Baja. També hi ha diferents tasts, alguns dels quals es repeteixen respecte anteriors edicions per l’èxit que van tenir: el tast de vins naturals del 20 d’abril a Cal Candi, el tast de vins del Massís del Garraf a Can Ràfols dels Caus o el tast de sumolls al monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.

Entre les novetats hi haurà l’activitat ‘Les àmfores de Font de la Canya i tast de vins d’àmfora’, el 29 d’abril, i el tast ViSexual, amb relats eròtics inclosos, el dia 30. També s’inclou al MicroVi el WineFest, que coincideix enguany amb la diada de Sant Jordi, el Sopar maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès, el dia 29 a la nit i la passejada i tast entre vinyes NaturVi, que tindrà lloc el dia 30 al matí.

L’alcalde d’Avinyonet destaca, d’altra banda, que totes les activitats estaran “cardiovascularment protegides”.

La venda d’entrades per a les activitats del MicroVi és oberta des de fa uns dies. Es poden adquirir a través de la plataforma enoturismepenedes.cat.
L’any 2016, el MicroVi va rebre la visita de 1.390 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: